Online Balkan eten bestellen

SUPPORT YOUR LOCALS!

Balkan gerechten bestellen

Wellicht nog wat minder bekend voor velen maar zeker een aanrader is de Balkan keuken. De Balkanlanden winnen flink in populariteit als vakantieland. Steeds meer toeristen kiezen voor bijvoorbeeld Kroatie, Slovenie of Montenegro als vakantiebestemming. In de Balkankeuken voeren vleesgerechten de boventoon met onder andere de heerlijkste carpaccio die je maar kunt bedenken, Pancetta Rolnice, of de beste tournedos, maar ook de visliefhebbers komen in de Balkan keuken volop aan hun trekken. Wat dacht je van heerlijke scampi’s met Kroatische groenterisotto, Tongfilet met Mediterrane druivensaus of gerookte zalm. Allemaal gerechten waarbij je zeker je vingers zult aflikken. Door online eten te bestellen bij een Balkan restaurant geniet je nu ook thuis van deze overheerlijke gerechten. Laat je gerust onderdompelen in een andere cultuur en geniet thuis van de typische Mediterrane Balkan keuken.

Proef nieuwe culturen nu ook lokaal

Online eten bestellen was nooit eerder zo gemakkelijk en aantrekkelijk.  Via de website ikbestelhorecalokaal.nl voer je simpel je adres in en krijgt vervolgens een overzicht van alle deelnemende restaurants in jouw regio. Bekende restaurants, maar ook kleinere en wellicht nog onbekende restaurants bieden hier hun producten aan.  Doordat alle genoemde restaurants in jouw eigen regio zijn steun je op deze manier ook nog eens de lokale horeca. Corona zorgde voor een absoluut dieptepunt voor veel horecaondernemers. Zij moesten zelfs eigen personeel ontslaan om het hoofd boven water te kunnen houden. Webshops werden opgericht om toch hun klanten te kunnen bereiken. Met het openen van het nieuwe platform Ikbestelhorecalokaal.nl krijgt de ondernemer de kans om eenvoudig en gratis te adverteren.  Wereldwijd en toch lokaal dus. Een uniek concept dat je zeker moet uitproberen.

Voordelen voor zowel klanten als lokale ondernemers

Een ander voordeel voor de horecaondernemers is dat klanten die bestellen via het platform rechtstreeks naar de eigen webshop van de lokale ondernemer verwezen worden en dus direct online betalen aan de horecaondernemer. Commissies voor bestellingen hoeven niet te worden afgedragen en men zit niet vast aan een contract. Vrijheid blijheid voor iedereen is ons motto. Het platform is vooral bedacht om klanten en lokale horeca dichter tot elkaar te laten komen op een eenvoudige manier.