Support your locals!

SUPPORT YOUR LOCALS!

Eten bestellen? Support your locals!

Ikbestelhorecalokaal.nl was niet alleen in de tijd van de Corona crisis dé website waarmee jij kosteloos lokale ondernemers kon steunen. Juist nu de crisis op zijn einde is willen we blijven vechten voor onze locals en ze alle hulp bieden zodat zij ons leven prettiger, aangenamer en gezelliger kunnen maken!

Lokale ondernemingen worden door Ikbestelhorecalokaal.nl online in het zonnetje gezet zodat hun vindbaarheid op het internet verbreed en de boekingen en bestellingen oplopen. Hopelijk kunnen zij door alle extra klandizie die dit oplevert de zware tijd die zij hadden tijdens de Corona crisis te boven komen en misschien wel doen vergeten. Voor jou als bezoeker van deze website is het eenvoudig om te zien welke lokale ondernemingen

Feestelijk en vol frisse moed opende zij hun deuren!

Ondanks restaurants en horecagelegenheden inmiddels feestelijk hun ondernemingen weer geopend hebben en met frisse moed de verloren tijd proberen in te halen, heeft de lock down onherroepelijk sporen achtergelaten.

Ook nu blijven we locals steunen!

Ikbestelhorecalokaal.nl helpt lokale ondernemers graag door hen in contact te brengen met nieuwe klanten zoals jij. Hiermee hopen wij ons steentje bij te dragen aan de thuisbezorging van diensten of de afhaalservice van de locals.

Bekijk hieronder in welke regio’s we al actief zijn:

Binnenkort van start