Online Brazilian gerechten bestellen

SUPPORT YOUR LOCALS!

Brazilian eten bestellen

Van de vele diverse wereldkeukens is de Braziliaanse keuken zeker een aanrader. Wil je eens iets nieuws proberen wanneer je online eten bestelt moet je zeker eens denken aan heerlijke Braziliaanse gerechten als bijvoorbeeld Brigadeiros. Hoewel dit meer een snack is dan een volledige maaltijd is het wel een heerlijk gerecht. Brigadeiros zijn zoete balletjes met melk en cacaopoeder gerold in chocoladesnippers. Echt een aanrader uit de Braziliaanse keuken. Wil je een stevige maaltijd dan kun je kiezen voor Feijoada. Dit is een hartige stoofpot met stukjes varkensvlees, worstjes en zwarte bonen. Dit gerecht behoort tot top van de traditionele Braziliaanse keuken. Een ander populair Braziliaans gerecht is Pão de Queijo. Een snack gemaakt van kaas en broodjes die aan de buitenzijde knapperig zijn, en aan de binnenzijde heerlijk zacht. Deze snack wordt gemaakt van tapiocameel, eieren en geraspte kaas. Al deze gerechten kun je nu eenvoudig en snel bestellen via het nieuwste foodplatform Ikbestelhorecalokaal.nl.

Zowel lokale horeca als klanten profiteren

Het idee voor dit platform is ontstaan in tijden van Corona. Veel horeca kreeg het flink voor de kiezen door verplichte sluiting van hun zaak en probeerden nieuwe online mogelijkheden om toch hun klanten te kunnen bereiken. Ikbestelhorecalokaal.nl is een verzameling van webshops van diverse lokale horeca. Zij kunnen zich kosteloos aansluiten bij het platform om zo te kunnen adverteren en hun online klantenbestand uitbreiden. Vaste contracten zijn onnodig en ook commissies over bestelde maaltijden hoeven ze niet af te dragen maar zijn voor hun eigen bedrijf. Ikbestelhorecalokaal.nl is er echter niet alleen voor de lokale horeca. Ook klanten die online Brazilian food willen bestellen kunnen hier terecht. Door simpel hun adres in te typen op de website verschijnt een overzicht van alle aangesloten lokale horeca. Zo krijgt de klant een enorm scala aan heerlijke maaltijden aangeboden die kunnen worden opgehaald of zelfs worden thuisbezorgd. Doordat de klant direct terechtkomt op de website van de lokale horecaondernemer kan hij direct zien wanneer de keuken geopend is en of thuisbezorging mogelijk is. Ook wanneer er onverhoopt toch klachten mochten ontstaan over de kwaliteit of de bezorging kan de klant direct bij de lokale ondernemer terecht. Betalingen verlopen online en worden direct aan de betreffende horecagelegenheid gedaan. Zonder tussenkomst van het platform dus.

Ikbestelhorecalokaal begint in Den Haag en de omliggende gemeenten

Ikbestelhorecalokaal is dé manier voor jou om onder andere de Braziliaanse keuken te leren kennen. Proef thuis de traditionele keuken van dit Zuid-Amerikaanse land en geniet van de meest heerlijke gerechten met familie of vrienden. Snel en eenvoudig besteld en afgerekend bij jouw lokale horecaondernemer.