Biologisch eten bestellen

SUPPORT YOUR LOCALS!

biologisch eten bestellen

Op zijn tijd bestellen we allemaal wel eens een maaltijd. Lekker gemakkelijk in het weekend of op een drukke doordeweekse dag. Dat kan natuurlijk de bekende Chinese rijsttafel zijn of een heerlijke pizza. Maar wist je dat je online ook gemakkelijk biologisch eten kunt bestellen? Steeds meer mensen houden rekening met een gezonde manier van eten die ook nog eens minder milieubelastend is. Bij de productie van biologische producten wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu en het dierenwelzijn. Geen opeengepakte koeien in een stal, maar koeien die heerlijk in de wei kunnen ronddartelen. Alle dieren krijgen veel levensruimte, zowel binnen als buiten. Bovendien wordt bij biologisch tuinieren geen gebruik gemaakt van kunstmest en synthetische bestrijdingsmiddelen. (H)eerlijk eten dus dat je eenvoudig zelf kunt afhalen of thuisbezorgd krijgen.

Horeca en klanten vinden elkaar via ons nieuwe platform

Wanneer je biologisch eten besteld via de website ikbestelhorecalokaal.nl steun je daarmee  de lokale horecaondernemers. Door het lanceren van dit platform willen we klanten en lokale horeca eenvoudig met elkaar in contact laten komen. Veel lokale horeca heeft tijdens de corona periode een eigen website gelanceerd om hun klanten te kunnen bereiken. Het platform biedt horeca de mogelijkheid om hun bedrijf kosteloos aan te melden om zo hun online klantenbestand uit te breiden. Bedrijven betalen geen commissie en zitten niet vast aan een contract maar kunnen wel adverteren. Klanten aan de andere kant worden in staat gesteld om snel en eenvoudig een overzicht te krijgen van alle aangesloten horecabedrijven in hun regio. Het enige wat zij daarvoor hoeven te doen is hun adres in te typen op de website. Vervolgens krijgen zij een ruime keuze aan allerlei heerlijke gerechten. Online betalingen worden direct via de webshop van de lokale ondernemer gedaan en vervolgens kan de klant beslissen of hij de bestelling zelf afhaalt of thuis geleverd krijgt. Voordeel voor zowel de lokale horeca als de klant dus.

Altijd en overal bereikbaar voor iedereen

Het platform ikbestelhorecalokaal.nl gaat van start in Den Haag en de omliggende gemeenten. Uiteraard proberen we dit unieke concept zo snel mogelijk uit te breiden zodat iedereen gebruik kan maken van deze service. Naast de website wordt er momenteel een app ontwikkeld voor de mobiele telefoon. Op die manier kan iedereen altijd en overal van ons platform gebruik maken. Ook wanneer je bijvoorbeeld logeert in een B&B in een andere provincie vind je snel de lokale horecagelegenheden om een heerlijke biologische maaltijd te bestellen. Het platform is nooit verantwoordelijk voor eventuele klachten over de kwaliteit of de levertijd van de gerechten. Dat is de verantwoordelijkheid van de lokale horecaondernemer zelf. Online heerlijk biologische eten bestellen was nog nooit eerder zo eenvoudig. Ontdek deze nieuwe mogelijkheid ook in jouw regio en geniet ook van heerlijke en eerlijke en gezonde gerechten uit je eigen regio bij jou om de hoek.