Poké Bowl bestellen

SUPPORT YOUR LOCALS!

Poké Bowl bestellen

Wat eten we vandaag? Hawïiaans! Heerlijke, gezonde poké bowls! Wie wil schitteren op Instagram met een mooie, vrolijk gekleurde voedselfoto weet het al lang, dan moet je een poké bowl bestellen! Maar je maag wil natuurlijk ook dat het lekker is. Ook qua smaak zit je met een gezonde poké bowl helemaal goed. Doordat de Hawaïaanse keuken een mengelmoes van veel culturen is, komt in een poké bowl alles mooi bij elkaar. Traditioneel met (geelvin)tonijn of octopus, iets zouts zoals zeewier of edamame boontjes, iets zoets zoals fruit en een sausje. In Nederland bestaat de poké bowl vaak uit Japanse rijst en edamame boontjes, aangevuld met fruit, een sausje en (rauwe) vis, schaal- en schelpdieren of zelfs kip. Wil je creativiteit in je maaltijd en zelf invloed hebben op de pittigheid en kleur? Een poké bowl bestellen is zeer aan te raden.

Gezond comfort food

Eten bestellen is natuurlijk comfortabeler dan koken, maar vaak wel wat ongezonder. Gezond eten laten bezorgen is heel goed mogelijk door te kiezen voor bijvoorbeeld een poké bowl. Eigenlijk zijn alleen het sausje en de rijst wat minder gezond, de overige ingrediënten zijn lekker en gezond voor je lijf. En ook dat sausje is beter dan een vette hap. Poké bowls doen een Hawaïaan denken aan thuis en dat maakt het ultieme gezonde comfort food, wat ook jij in huis kunt ervaren. Heel gemakkelijk door te bestellen via ikbestelhorecalokaal.nl met een paar klikken besteld en binnen de kortste keren bij jou aan de eettafel of op de bank. Poké betekent trouwens ‘in kleine stukjes gesneden’ en daarmee lijkt de bowl best veel op sushi met lekker veel groenten en fruit. De ingrediënten zoals de rauwe, verse vis, edamame boontjes en het zeewier zorgen er wel voor dat een poké bowl bestellen een flinkere hap uit je budget is dan via ikbestelhorecalokaal.nl een zak gefrituurde aardappelstaafjes met wat bruin fruit bestellen. Echter, een poké bowl is qua gezondheid en smaak van het kaliber sushi, en prijstechnisch een fantastische keuze om eens uit te proberen!

Bestellen via ikbestelhorecalokaal.nl is goed voor je buurt!

Hoe langer je wacht, hoe meer horecazaken poké bowls op de kaart zetten. Dat betekent meer keuze voor jou, ook bij jou om de hoek. De horeca kan, zeker in jouw buurt, jouw steun goed gebruiken. Jij een heerlijke maaltijd, zij wat centjes en de meeste afwas, win-win! Door de toegenomen creativiteit in met name de lokale horeca, is de ervaring van gezond eten laten bezorgen ook veranderd. De lokale ondernemers doen er alles aan om jouw ervaring net zo fijn te maken als wanneer je echt met je gezin bij hen in het restaurant zat. En natuurlijk is dat een uitnodiging om er eens echt heen te gaan, of om nog vaker te bestellen via ikbestelhorecalokaal.nl, want er is zoveel keuze tegenwoordig. Volop variatie en heel veel kansen om kennis te maken met nieuwe keukens en gerechten. Je zou toch bijna niet meer zelf in de keuken gaan staan ploeteren op je avondeten?!