Chineese gerechten bestellen

SUPPORT YOUR LOCALS!

Chinees eten bestellen

Soms als we een lange dag achter de rug hebben gehad en nogal moe zijn, voelt zelf koken wat moeilijk aan. Chinese gerechten bestellen voor een snelle heerlijke maaltijd op tafel is best wel lekker. Maar nu heb je ook geen zin om uit huis te gaan, dus hoe verder? Daarvoor is de website ikbestelhorecalokaal.nl gecreëerd. Via deze website kun je gemakkelijk je gewenste Chinese gerechten bestellen.

Waarom kiezen voor Chinese gerechten?

Overal waar je terecht komt zijn Chinese gerechten verkrijgbaar dus je hoeft niet helemaal naar China te gaan om het uit te proberen. Van dumplings tot chow mein, van mihoen tot Chinese soepen. Er is keuze zat! De Chinese keuken is wel heel uitgebreid, waardoor het moeilijk is om aan te geven wat de echte typische gerechten zijn. Wij kunnen chinees laten bezorgen zodat jij de heerlijkste Chinese gerechten kunt uitproberen.

Chinese gerechten die je zeker moet uitproberen

Chow mein (Chinese noedels)

Dit is het meest populairste gerecht onder alle Chinese gerechten. Dit gerecht wordt gemaakt van roergebakken noedels, uien, kippen- en varkensvlees, groene paprika en selderij. Eventueel ook rundvlees en garnalen. Heerlijk om gezamenlijk met de familie te eten. Ook een heerlijk gerecht om mee te nemen voor een dagje uit.

Yang Chow (gebakken rijst)

Naast Chow mein is Yang Chow ook een bekend Chinees gerecht. Dit gerecht is gewoon gemaakt van gebakken rijst met ham, garnalen, erwten, champignons, bamboescheuten, eieren en maïs. Een hele fleurige combinatie. Het is wereldwijd te vinden in elke Chinese restaurant.

Chinese Dumplings

Een populair traditioneel gerecht dat tijdens de Chinese oudjaarsavond wordt gegeten met de familie. Er worden in de meeste gevallen munten, bruine suiker, dadels of pinda’s in de dumplings geplaatst voor een goed voorteken. Tegenwoordig worden dumplings overal ter wereld gemaakt. Dumplings worden gemaakt van gehakt en groente en die worden gewikkeld in een dun deeg. Er bestaan ook vullingen zoals garnalen, rundvlees, kip, varkensvlees en jouw gewenste groente. Het wordt op verschillende manieren gemaakt: stomen, braden of koken.

Chinese Pekingeend

Pekingeend wordt gezien als een van de nationale gerechten van China. De eend wordt in plakjes gesneden en gegeten met dunne pannenkoeken, uien, komkommer, bonensaus of hoisinsaus.

Wat is ikbestelhorecalokaal.nl en hoe gaat het te werk?

Onze online platform is bedoeld om gerechten van lokalen online te bestellen. Op deze website moet je je adres invoeren en dan krijg je een heel overzicht van lokalen in jouw buurt. Je ziet namelijk lokale restaurants waar jij je gerechten kunt bestellen. Nadat je je favoriete gerecht hebt uitgekozen is er een optie of je het zelf wilt ophalen of het thuis wilt laten bezorgen. Het is voor jou dus ook gemakkelijk, wanneer je het te druk hebt om iets klaar te maken of wanneer je iets graag lust maar niet uit huis wilt stappen. En het is ook een manier voor de lokalen om hun lekkere gerechten gemakkelijk aan te bieden.