Sushi bestellen

SUPPORT YOUR LOCALS!

Sushi bestellen

Heerlijk. Sushi. Het is een megagrote trend tegenwoordig. De Japanse lekkernij wordt door steeds meer mensen gegeten en ook in Nederland kan je dit gerecht in veel restaurants bestellen. Er bestaan veel soorten sushi. Bijvoorbeeld de Maki sushi. Dit soort sushi zie je het vaakst. Het is de meest klassieke sushirol. Er zit een soort vulling, zoals zalm of avocado, op een laag sushirijst en dan op de plakjes zeewier. Vervolgens is de sushi opgerold op zodat het zeewier en de rijst de vulling mooi omwikkelen. Er zijn ook nog andere soorten zoals een futomaki, nigiri, temaki of gunkan. Genoeg keuze dus. De sushi is zo populair dat restaurants de sushi tegenwoordig ook thuisbezorgen.

Heerlijk genieten van verschillende soorten sushi

Behalve sushi heb je ook sashimi. Als je van sushi houdt dan is het zeker een aanrader om een keertje sashimi te proberen. Technisch gezien is sashimi geen sushi, juist omdat er geen sushirijst bij komt kijken. Sashimi is echter een manier om rauwe vis te bereiden. Gebruik bijvoorbeeld een heel scherp mes om de vis in dunne plakjes te snijden. Je kunt ook sashimi met sojasaus en wasabi eten. Als je verschillende dingen probeert dan ontdek je wellicht wel iets wat je ook heel lekker vindt. En voordat je het weet heb je een nieuw lieveling gerecht.

Bestel bij een restaurant waar je normaal voorbij zou lopen

Als je sushi bestelt via ikbestelhorecalokaal.nl dan krijg je niet alleen heerlijke sushi. Doordat je sushi besteld bij lokale ondernemers help je hen ook. Je krijgt een lijst te zien met lokale restaurants bij jou in de buurt waar je de sushi kan bestellen. Op deze manier worden deze restaurants weer beter op de kaart gezet en krijgen ze weer meer omzet. Ons doel is dan ook om lokale restaurants weer beter op de kaart te zetten. Zeker na een tijd waar ze veel omzet hebben misgelopen verdienen ze dat. Het is bovendien altijd goed om lokale horeca tenten te steunen. Je krijgt er natuurlijk ook wat lekkers voor terug. En wie weet ontdek jij wel een lekker restaurant in de buurt waar je normaal helemaal niet naar toe zou gaan.

Makkelijk je sushi bestellen zodat je snel kan genieten

Door te bestellen op onze website – ikbestelhorecalokaal.nl – help je niet alleen de lokale restaurants. Het is ook nog vele malen makkelijker dan een restaurant zoeken op het internet die jou gerecht kan bezorgen. Stel je eens voor dat je trek hebt in gunkan. Weet jij dan waar je dit in de buurt kan bestellen. Op ik bestelhorecalokaal krijg je direct een lijstje te zien met de restaurants bij jou in de buurt. Makkelijker dan dit kan het niet! En doordat je bij de restaurants zelf besteld betaal je ook niet extra voor de bestelling. Het is dus een simpele manier om snel te zoeken waar je het gewenste gerecht bij een lokaal restaurant kan bestellen. Waar wacht je nog op? Kijk waar je trek in hebt, zoek een lekker restaurant uit en plaats je bestelling!