Polish Food

SUPPORT YOUR LOCALS!

Polish food bestellen

Order Polish food via ikbestelhorecalokaal.nl en geniet van deze heerlijke keuken!
Hoeveel Poolse horeca ken jij in jouw buurt? De afgelopen jaren is Pools eten bestellen alleen maar makkelijker geworden. Naast de veelvuldig gebruikte paddenstoelen schieten ook de Poolse eettentjes als paddenstoelen uit de grond de laatste jaren. Ook bij jou in de buurt! Met name de lokale horeca kan jouw steun heel goed gebruiken. Pools eten bestellen via ikbestelhorecalokaal.nl is heel eenvoudig. Bovendien draagt het enorm bij aan de economie in jouw buurt. Hoe meer gezellige horeca in je buurt, hoe minder leegstand en hoe meer keuze voor jouw hongerige buikje! Lokaal bestellen via ikbestelhorecalokaal.nl is dus voor iedereen een pluspunt! En veel restaurants hebben tegenwoordig ook mogelijkheden voor afhalen of bezorgen, dus Pools eten bestellen kan ook een hele mooie kennismaking zijn met een restaurant waar je een andere keer uit eten kunt. Meer variatie voor hele leuke herinneringen dus!

De Poolse keuken moet je echt eens uitproberen

Als je al bekend bent met de Hongaarse, Duitse en Oostenrijkse keuken, zal Pools eten bij jou zeker in de smaak vallen! Als je niet zo bekend bent met het Pools zijn de namen van de gerechten soms wat moeilijk om uit te spreken, maar dat doet echt niets af aan de smaak. Denk bij de Poolse keuken vooral aan het gebruik van diverse koolsoorten zoals zuurkool, veel paddenstoelen en wild en ander heerlijk vlees. Vooraf is een Poolse kippensoep met noedels en groenten of de typisch Poolse augurkensoep en de zure roggesoep zeker aan te bevelen. Als dessert kun je met het feestgebak makowiec, gemaakt met rozijnen en diverse noten en zaden, echt uitpakken, maar ook bosbessen mazurka is een heerlijke afsluiter van je diner. Voor het hoofgerecht is de stoofpot bigos aan te raden

Deze bevat zuurkool, paddenstoelen, rundvlees en -worst, tomaten, honing en nog meer lekkers. Liever een maaltijdsoep? Kies dan voor de rijkgevulde krupnik en je zult zeker geen honger meer hebben. Ook je vegetarische hartje zal sneller gaan kloppen van Pools eten bestellen. Naast de vele vleesgerechten is er genoeg te kiezen met paddenstoelen, maar vlak ook zeker de beroemde aardappelpannenkoekjes met geraspte groenten zoals wortel, pastinaak en uit niet uit. Meer trek in pizza, maar de Italiaanse of Turkse variant een beetje zat? Kies zapiekanka! Fastfood op z’n Pools! De bodem is een in de lengte doorgesneden stokbrood of baguette met daarop tomatenketchup, champignons, ui en geraspte kaas. Naast andere toppings zoals feta en olijven, kidneybonen, bieslook en ham is er ook een heuse Hawaï-variant met ananas. Waarom zou je dan nog naar de Italiaan gaan voor je pizzaverlangens?

Kies je voor afhaal of laat je het liever thuis bezorgen?

Maakt niet uit! Als je bestelt via ikbestelhorecalokaal.nl kun je ervoor kiezen om je bestelling bij je thuis te laten bezorgen of zelf bij het restaurant op te halen, ze zitten immers toch in de buurt. Kun je gelijk de sfeer proeven en helemaal in de stemming komen voor jouw heerlijke Poolse avondje!