Online Ice Cream bestellen

SUPPORT YOUR LOCALS!

Ice Cream bestellen

Gezond in de winter? Je zou misschien verwachten dat het ongezond is voor het lichaam om ice cream te eten gedurende de wintermaanden. Nogmaals, zo koud is onze winter eigenlijk al lang niet meer. Maar er zijn wel meer redenen te bedenken waarom het niet perse ongezonder is gedurende de wintermaanden. Zo bevatten veel ijsvarianten best wel veel suiker, die je lichaam juist kan gebruiken om het warm te krijgen in de winter. Daarnaast bevat roomijs vaak best veel vet. In de zomer zweet je misschien meer, maar door de warmte hoeft je lichaam minder energie te verbranden om, juist ja, warm te blijven. In de winter dus des te meer, waardoor het een logisch moment lijkt te zijn voor calorierijke voeding. Daarnaast is het contrast tussen binnen waar de verwarming volop aan is, en buiten waar het akelig koud kan zijn, soms best wel groot. Je kunt dus stellen dat ijs voor wat meer balans zorgt. Door de verwarming zal je bovendien wel merken dat alles nogal droog wordt, terwijl ijs uiteindelijk altijd wel veel water bevat, wat dus juist heel gezond zou kunnen blijken te zijn.

Ice cream is altijd feestelijk

Het uiterlijk van ice cream roept voor iedereen louter positieve gedachten op. IJs eten we bijvoorbeeld vaak gedurende de zomervakantie, tijdens allerlei feestdagen, bij verjaardagen, of gewoon als we iets te vieren hebben. Ice cream ziet er daarnaast vaak feestelijk uit. Waterijsjes zijn bijvoorbeeld meestal heel kleurrijk, terwijl softijs of roomijs eruitzien als een egaal winterlandschap. Nou ja, met wat fantasie dan. Roomijs wordt verder vaak versierd met allerlei leuke strooisels, wat me dan weer doet denken aan een prachtig versierde kerstboom, of met wat meer fantasie aan de kermis. Dus hoe koud ijs ook moge zijn, het uiterlijk van ijs roept wat best wel een heel warm en positief gevoel op.

Bestel een verfrissend ijsje of dessert bij ikbestelhorecalokaal.nl

Wanneer de temperaturen stijgen of ook gewoon als het kouder wordt, gaat er niets boven een lekker verfrissend ijsje. Heb je niks in huis? Geen paniek. Laat dan je ijs bezorgen door ikbestelhorecalokaal.nl. Er zijn in iedere stad wel ijssalons te vinden die jou blij willen maken met een zelfgemaakt ijsje vol heerlijke toppings. Het is ook mogelijk om je maaltijd af te sluiten met een zoet dessert. Of je nu in Haarlem, Maastricht of Apeldoorn woont, ijs en desserts bestellen kan op ieder moment van de dag bij ikbestelhorecalokaal.nl

Altijd genieten van lekkere desserts

Met de coronacrisis heeft het bestellen van ice cream ook een flinke promotie doorgemaakt. Ze bedachten hier iets op om ook de ice cream en al het andere heerlijk zoete spul ook bij de mensen thuis te krijgen. Lekkere ijscoupes werden samengesteld en door middel van een auto met vriezer aan huis bezorgd. Het kopen van een softijsje of waterijsje bij een cafetaria in de buurt kennen we natuurlijk al, maar het laten thuisbezorgen van een uitgebreid assortiment van ice creams kan nu ook. Probeer het maar eens.