Frisdrank, Smoothies, Vruchtensappen en meer

SUPPORT YOUR LOCALS!

Drankjes bestellen

De tijd dat we bij ons patatje enkel een blikje sinas of cola konden bestellen is ver achter ons. Tegenwoordig is de keus reus! Niet enkel in de friettent is de keus een stuk groter geworden, gewoon online een overheerlijk drankje bestellen is ook mogelijk. Wanneer je denkt aan het afhalen of laten bezorgen van een drankje, dan denk je misschien het eerst aan een lekkere koude milkshake! De meeste afhaalrestaurants kunnen deze dikke koude drank gemaakt van melk, roomijs of softijs en vruchten of siroop wel maken en meeleveren met de bestelling. Er zijn echter tegenwoordig ook een veelvoud aan horecagelegenheden die zich geheel richten op het maken van shakes in allerlei soorten en maten. Daarbij is de milkshake enkel één variant, een andere heel bekende is tegenwoordig de smoothie!

Milkshakes met roomijs en vers fruit

Veel snackbars hebben een machine om van softijs een milkshake te maken. Maar wanneer je op zoek bent naar een echte vers gemaakte milkshake, dan ben je aan het juiste adres bij Ikbestelhoreacalokaal.nl. In ons assortiment hebben wij namelijk een aantal gespecialiseerde winkels die met vers fruit, roomijs en andere ingrediënten fantastische milkshakes maken die verreweg niet in de buurt komen van de milkshakes die haalt bij de snackbar ook al zijn die ook al lekker. Naast milkshakes zijn er ook veel verschillende soorten smoothies te bestellen.

Frisse of romige smoothies

Wanneer je aan drankjes bestellen denkt, dan is wellicht een smoothie ook wel iets wat door je hoofd schiet. Smoothies zijn hip en ook nog eens, in de meeste gevallen, super gezond! Een smoothie is een koud drankje waar verschillende fruitsoorten en of groente in verwerkt zijn. Smoothies worden lekker romig gemaakt door plantaardige melk of yoghurt. Wanneer de smoothie als maaltijd vervanger wordt gebruikt kun je ervoor kiezen om ook havermout of notenpasta toe te laten voegen. In de zomer zijn ook de lekkere frisse smoothies erg gewild deze worden gemaakt met ijs of bevroren fruit.

Een drankje bestellen doe je via Ikbestelhorecalokaal.nl

Wil jij voor de lunch een aantal heerlijke smoothies bestellen voor jouw en je collega’s? Kijk dan eens op Ikbestelhorecalokaal.nl. Laat de website door middel van een zoekopdracht in jouw omgeving een lijst tonen met locals die smoothies maken. Kies de smoothie of de bar uit die jou het meest aanspreekt en laat je verse smoothies klaarzetten om af te halen. Soms kun je ze ook laten bezorgen.

Waarom drankjes bestellen via Ikbestelhorecalokaal.nl?

Tijdens tijden van corona hadden alle bars en restaurantjes het zwaar. Vooral de kleinere locals kregen harde klappen financieel gezien. Door drankjes zoals smoothies en milkshakes te bestellen via Ikbestelhorecalokaal.nl steun je rechtstreeks de locals in jouw omgeving. Wij sturen je namelijk zonder tussenkomst van ons direct door naar de website van de local die jij uitkiest waarna je daar je bestelling kunt plaatsen. De local blij met wat extra omzet, jij blij met een heerlijk drankje! Een win win situatie dus voor beide partijen. Misschien kom je zelfs een restaurantje of barretje tegen waarvan je het bestaan nog niet eens wist en wordt dit na een keer bestellen jouw favoriet!