Beef bestellen

SUPPORT YOUR LOCALS!

Beef bestellen

Een keertje iets anders eten dan Turks, Chinees, Pannenkoeken, gebakken eieren of wat dan ook? Een heerlijk stukje Beef op je bord daar is helemaal niks mis mee. Beef is een mals en mager stukje spiervlees van een rund of een kalf. Hoewel de naam ook wordt gebruikt voor kangoeroe, bizon, kalkoen, struisvogel, hert en paard, is dit toch officieel geen biefstuk. Het woord biefstuk is namelijk een afgeleide van het woord beefsteak, wat rundersteak betekent. Wel bekend is tegenwoordig de heerlijk beef van de Black Angus. Dit vlees van de Black Angus zie je dan ook op de vele menukaarten in de restaurants staan. Biefstuk is eigenlijk afkomstig van “Beef Steak”, oftewel rundersteak. Ondanks dat de restaurants ook weer open zijn is het toch ook heerlijk en gemakkelijk om deze heerlijk Beef gerechten ook thuis te laten bezorgen. Niets zo lekker als een dikke steak van minstens 3 cm dik. Met een prachtige donkerbruine korst. Geserveerd met een grote vork en scherp mes, wat je natuurlijk ook in je eigen keukenla moet hebben liggen. Op het moment dat je zo’n prachtig stuk vlees besteld in een restaurant wordt je gevraagd hoe je hem gegrild of gebakken wilt hebben. Zo kun je deze lekkere Beef ook thuis bezorgd krijgen.

Online eten bestellen is tijdwinst

Wel eens gedacht wat er allemaal voor een voordelen zijn als je online eten gaat bestellen? Een van de grootste voordelen van eten bestellen is uiteraard de tijdwinst die het oplevert. Buiten dat is het super gemakkelijk. Niet de deur uit voor boodschappen. Al dat gehaast in de winkel. Vooral als je een dag gewerkt hebt en denkt van…..wat zal ik nu weer eens koken. Nu gooi je je pumps of werkschoenen uit in de gang, plof je op de bank, pak je laptop en bestel heel eenvoudig maar vooral ook snel online bij ikbestelhorecalokaal.nl. Ook leuk dat je heel eenvoudig nieuwe gerechten kunt uitproberen. En heb je eens iets nieuws geprobeerd dan word je al heel snel nieuwsgierig naar nog meer andere nieuwe gerechten. Je hebt je eigen drankje erbij lekker wijntje of biertje wat ook weer in prijs scheelt. Zo duur is het echt niet allemaal.

Blijf onze lokale ondernemers steunen

Heb je al eens gekeken op ikbestelhorecalokaal.nl? De Corona tijd heeft voor onze ondernemers geen goede tijden gebracht. Sommige ondernemers hebben hun deuren moeten sluiten. Vreselijke tijden ook voor hen geweest. Bij veelal restaurants was er de mogelijkheid om toch maaltijden af te halen of te bezorgen en dat was echt een uitkomst voor ons allemaal! In betere tijden blijven veel horecaondernemingen bezorgen en afhaalmaaltijden klaar maken. Op ikbestelhorecalokaal.nl kun je daarom heel eenvoudig kiezen uit zoveel maaltijden en lekkers wat aangeboden wordt in jouw regio. Je ziet er heel duidelijk op hoe het in zijn werk gaat. Je kunt een plaats kiezen, lekker eten bestellen, betalen en laten weten of je het eten afhaalt of laat bezorgen.