In welk Ijsje heb jij trek in?

SUPPORT YOUR LOCALS!

IJs bestellen

Roomijs, softijs, Italiaans ijs, sorbetijs, waterijs, schepijs, dit zijn pas enkele soorten. IJs kun je krijgen in allerlei varianten en is zeer smaak gericht. De één vindt softijs heerlijk terwijl de ander liever een lekker zoet en fris waterijsje heeft. Van al deze heerlijke soorten ijs, worden ook nog eens verschillende coupes gemaakt. Vaak met verschillende smaken ijs, fruit, chocoladesaus, nootjes en nog veel meer.

Via Ikbestelhorecalokaal.nl ijs bestellen

Mede door de corona crisis heeft ook het bestellen van ijs een flinke promotie doorgemaakt. IJssalons moesten ten slotte ook sluiten en bedachten concepten om hun heerlijke zoete creaties toch bij de mensen thuis te krijgen. Daarom werd er met een coronacoupe niet enkel haardracht bedoeld. Heerlijke ijscoupes werden samengesteld en door middel van een auto met vriezer aan huis bezorgd. Het kopen van een softijsje of waterijsje bij een friettentje in de buurt kenden we natuurlijk al, maar het laten thuisbezorgen van een banana split, krieken-yoghurtijs, munt-roomijs met chocoladesaus is nieuw, maar het kan wel! Zoek nu direct een ijssalon in jouw omgeving op die dergelijke coupes aan huis bezorgd in jouw woonomgeving. Kijk hiervoor op Ikbestelhorecalokaal.nl

Dame blanche laten thuisbezorgen

Hebben jullie het eten op en nog zin in een lekker nagerecht? Is het vandaag een warme zomerdag en snak je naar een lekker verfrissend ijsje? Allebei goede redenen om jouw favoriete ijsje op te zoeken op Ikbestelhorecalokaal.nl en te kijken wie in jouw omgeving deze heerlijkheid kan thuisbezorgen. Je hoeft er dus waarschijnlijk niet eens de deur voor uit! Wil je toch een ommetje maken? Bestel dan je luxe ijscoupe en ga m ophalen, eet deze in het park op een bankje op of ga op een muurtje aan het water in de buurt van de ijssalon zitten om even te genieten van jouw net bestelde ijsco!

Nooit meer hetzelfde ijsje meer

IJs laten thuisbezorgen, dat is nieuw! Dit is werkelijk ontstaan door de lockdown en de corona crisis! Misschien één van de weinige voordelen die deze vervelende situatie met zich meegebracht heeft. Je hoeft nu nooit meer enkel te kiezen uit een waterijsje of softijsje. De keus is reuze! Kies jij voor een Maraskijn ijscoupe, een ijscoupe Margaretha, een tropische ijscoupe of een cappuccino ijscoupe? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt jouw geliefde ijscreatie laten thuisbezorgen of afhalen.

Weet jij waar je in jouw omgeving een ijscoupe kunt bestellen en laten thuisbezorgen?

Een frietje, broodje shoarma, chinees of een pizza, allemaal gerechten die we geregeld thuis laten bezorgen en dat is de normaalste zaak van de wereld. Maar het bezorgen van een ijsco is vandaag de dag net zo gemakkelijk en normaal als het bezorgen van de bovengenoemde bekende maaltijden.Dankzij de corona crisis kies je eenvoudig een ijssalon in de buurt uit op Ikbestelhorecalokaal.nl en laat je jouw favoriete ijsje thuis bezorgen. Alle aanbieders van ijs staan overzichtelijk op een rijtje. Uiteraard kun je ook gewoon zoeken op de naam van de ijscoupe die je wilt bestellen. Je ziet met enkele klikken precies wie jou kan voorzien van zo’n heerlijke frisse versnapering.