Syrische gerechten bestellen

SUPPORT YOUR LOCALS!

Syrisch eten bestellen

Bij www.Ikbestelhorecalokaal.nl maak je kennis met de aangesloten horecagelegenheden in een door jou gekozen gebied. Ben je net ergens komen wonen, op zoek naar een heerlijk Chinees restaurant met babi pangpang en fueng hai? En blijf je liever thuis? Ikbestelhorecalokaal.nl vindt het geschikte restaurant voor jou. Je vult het bezorgadres in en er verschijnen restaurants die in jouw gebied te vinden zijn. Vervolgens kun je je zoekopdracht verfijnen door bijvoorbeeld “Syrisch restaurant” in te typen. De resultaten weergeven de restaurants en hun gegevens. Je kunt direct naar hun website en zonder tussenkomst van deze website een bestelling plaatsen. Ikbestelhorecalokaal.nl poogt op deze manier lokale horecaondernemers te helpen in tijden van crisis. Een steuntje in de rug. Je bestelt via het aangesloten restaurant en betaalt dus enkel bij het gekozen restaurant voor je bestellingen.

Syrische gerechten bestellen

Wil jij een keer kennis maken met een keuken waar je misschien niet snel aan denkt? Bijvoorbeeld de Syrische keuken? Shish Taouk en Baba Ghanouj passen bij Syrië. Samen maken ze een heerlijk avondmaal. De meeste Syrische restaurants hebben deze gerechten. Shish Taouk bestaat uit kip op spies gemarineerd met olijfolie, citroensap, peterselie en sumak. En Babaa Ghanouj voegt groente toe aan het avondmaal: gebakken aubergines in citroensap en knoflook. Naast deze vlees en groente- gerechten, is Muhammara een populaire saus in Syrië en je kunt deze toevoegen om je avondmaal compleet te maken. Rode pepers, granaatappel, broodkruim en olijfolie maken deze saus tot een heerlijk broodbeleg of dip voor lavash of Turks brood, wat je tevens bij elk Syrisch restaurant kunt krijgen. Een divers avondmaal, met een groot palet aan smaken: scherp en pittig, zacht en romig (yoghurt wordt ook veel gebruikt). De Lahmajoen uit Syrië wordt tot slot als schotel geserveerd en bestaat uit deeg, gehakt, pepers, tomaat en peterselie. Het brood wordt besprenkeld met citroensap. Dit oeroude Arabische gerecht is beter bekend als de Turkse pizza.

Kruiden en kazen in Syrische gerechten

Daarnaast bestaat de Syrische keuken uit een verscheidenheid aan kruiden en kazen. Neem Za’atar, de ‘magische’ kruidenmix die bestaat uit het kruid Za’ater, sumak (gedroogde besjes) en sesamzaad. Za’ater smaakt als een wilde oregano, met de smaak van tijm en oregano. En Jubne is een Syrische kaas gemaakt van koemelk en heerlijk voor op brood.

Online eten bestellen

Zoals gezegd maakt deze website het makkelijker om online eten te bestellen. Je kunt deze laten bezorgen of ophalen. Wanneer meer locals zich aansluiten kan de website geheel Nederland bedekken en alle lokale horecaondernemers steunen! Ben je zelf een ondernemer en wil je een plekje? Er wordt geen advertentiekosten gevraagd en geen commissie berekend, de website komt niet tussen jou en je klant. Tevens heb je geen contract. Onderaan de hoofdpagina vind je de mogelijkheid om je aan te sluiten. Chinees, sushi, Poke bowls, Grieks, pizza’s, Aziatisch, kapsalons, hapjes, spareribs, ijs kun je op de website vinden. Maar ook losse dranken, frisdrank, koffie to go, smoothies voor bij de lunch en ontbijtservice vallen met fruit onder de mogelijkheden.