Lunchtijd? Bestel gemakkelijk online!

SUPPORT YOUR LOCALS!

Lunch bestellen

De lekkerste lunch bestel je via Ikbestelhorecalokaal.nl Laat jouw favoriete lunchgerecht, broodje of warme hap voor tussen de middag eenvoudig thuisbezorgen door een local in jouw buurt. Er is volop keuze in het lunch assortiment op onze website. Je ziet overzichtelijk alle lokale ondernemers staan die jouw lunch kunnen bereiden en bezorgen. Heb jij zin in een heerlijk vers belegd broodje, een luxe tosti of een rijkelijk gevulde panini? Klik eenvoudig op het gerecht of het broodje dat je wilt bestellen en surf direct naar de website van jouw lokale ondernemer. Bestel jouw lunchgerecht via hun site en laat je bestelling thuisbezorgen of ga het even afhalen.

Bekijk ons lunch aanbod

De meeste locals die bij ons bekend zijn, bezorgen lunch aan huis of op kantoor. In sommige gevallen is er geen bezorgservice en dien je jouw lunch dus even af te gaan halen. Lunch bestellen op het werk is nog nooit zo veelzijdig en toch eenvoudig geweest! Wilt je samen met jouw collega’s genieten van een lekkere kom soep en verse broodjes? Willen jullie gebruik maken van een luxe lunchbuffet op locatie of misschien wel een stevige warme maaltijd voor tussen de middag zodat jullie er de rest van de dag weer tegenaan kunnen? Neem dan een kijkje op onze website ikbestelhorecalokaal.nl. De keus uit lunchgerechten is groot, er staat zeker een local in het rijtje dat aan jullie wensen kan voldoen.

Belegde broodjes, salades of pizzastukken

Brood is er in alle soorten en maten, kies een broodje gezond, een pita kaas, stokbroodje met tonijnsalade, een bolletje met oude kaas of een panini met pulled pork bijvoorbeeld. Lunch je liever zonder brood? Kies dan voor één van de vele andere alternatieven. Denk aan een frisse salade, een lekkere pizzapunt of misschien wel een lekkere friet speciaal op de vrijdagmiddag om alvast een beetje in de weekendstemming te komen.

Groepslunch voor al je collega’s

Alleen lunchen is vaak niet zo gezellig als allemaal samen. Moeten jouw collega’s ook lunchen? Kies dan voor een lekkere groepslunch die bestaat uit verschillende gerechtjes. Denk bijvoorbeeld aan soep, saucijzenbroodjes, worstenbroodjes, verse bolletjes met goed beleg en als toetje een donut of muffin. Je kunt de groepslunch eventueel aanvullen met een lekkere vers geperste jus d’orange, melk en yoghurt met cruesli of noten. In de meeste gevallen kun je bij ikbestelhorecalokaal.nl kiezen uit diverse groepsluchnes van simpel tot zeer uitgebreid en feestelijk.

Zakelijke Lunch bestellen

Gezamenlijk lunchen tijdens een vergadering, teambespreking, of teambuil inactiviteit? Ook dan zijn de groepslunches zeker een uitkomst. Mochten jullie niet in de gelegenheid zijn om aan tafel te lunchen, dan is het kiezen voor lunchpakketjes die per stuk verpakt zijn wellicht ook een goede oplossing. Een zakelijke lunch bestellen voor je werknemers, leveranciers of je collega’s is nog nooit zo eenvoudig geweest. Klik op de lunch die jou aanspreekt en bestel deze direct bij de lokale ondernemer in jouw omgeving.