Stamppot gerechten

SUPPORT YOUR LOCALS!

Stamppot bestellen

Heerlijk in de winter. Een goede stamppot als je thuiskomt en lekker warm binnen zit. Stamppot rauwe andijvie of gewoon een ouderwetse hutspot. Heerlijk! Het is dan ook niet voor niets zo dat onze voorouders dit gerecht ook al aten. Maar oorspronkelijk komt dit gerecht eigenlijk helemaal niet uit Nederland. Stampotten komen oorspronkelijk uit Spanje en zijn tijdens de Tachtigjarige Oorlog in Nederland achtergebleven. Zo oud Hollands zijn die stampotten dus helemaal niet… Wat alle stampotten in elk geval met elkaar gemeen hebben is dat er heerlijke kruimige aardappelen inzitten. Deze aardappelen vallen al bijna vanzelf uit elkaar. In Nederland zijn de stamppotten echt razend populair. Zelfs bij restaurants kan je de simpele gerechten opeten of bestellen.

Stamppot eten was nog nooit zo makkelijk

Als je geen zin hebt om al die uien, wortels en aardappelen klaar te maken voor de stamppot is het natuurlijk ideaal dat je ook een lekkere stamppot kan bestellen. Heel snel en makkelijk en toch met het comfort dat je er lekker thuis van kan genieten. En als het dan nog niet makkelijk genoeg was kan je op onze site – ikbestelhorecalokaal.nl – de stamppot bestellen daar gaat het nog makkelijker. Je kan in het menu opzoeken in welke stamppot je trek hebt. Bijvoorbeeld een heerlijke andijviestamppot. Als je dit hebt opgezocht krijg je een lijst met lokale restaurants bij jou in de buurt die de andijviestamppot kunnen bezorgen. Je bestelt op deze manier direct bij het restaurant. Je betaalt dus ook geen extra kosten tijdens de bestelling. Makkelijk toch?

Bestel een heerlijke stamppot bij jou in de buurt

Ook lokale restaurants zijn blij met onze website. Want als je op onze website naar eten zoekt krijg je niet alleen lekker eten. Nee. Je help ook de lokale restaurants bij jou in de buurt. Doordat je een lijst krijgt met lokale restaurants in de buurt help je op die manier de lokale ondernemers. Ze hebben een hoop winst misgelopen in de tijd van de maatregelen. Het is dan ook fijn als we met z’n alle de lokale restaurants weer een beetje op weg kunnen helpen. Bovendien is het natuurlijk altijd goed om lokale restaurants te steunen. Je krijgt er natuurlijk ook heel lekker eten voor terug!

Neem is een keer een kijkje in de andere keukens voor andere smaken

Als je dan op onze website eten bestelt kan je ook kijken naar gerechten die je normaal niet zo snel zou bestellen. Wist je bijvoorbeeld dat je ook stamppot hebt met een buitenlands tintje. Bijvoorbeeld een Aziatische stamppot. Deze stamppot wordt bereid met echte Oosterse smaken zoals kokos en ketjap. Klinkt lekker toch? Het is hartstikke leuk als je ook een keer andere soorten gerechten probeert dan dat je normaal zou doen. Wie weet ontdek jij wel een smaak waarvan je niet eens wist dat je het lekker zou vinden. Als je het probeert ontdek je veel nieuwe dingen zoals ook nieuwe restaurants. Neem een kijkje naar de gerechten die er allemaal zijn en kies iets lekkers uit!