Dessert bestellen

SUPPORT YOUR LOCALS!

Desert bestellen

Herinner je je de avonden dat je eigenlijk het huis niet uit wil, net het avondeten op hebt en nog zin hebt in een dessertje? Of de avonden dat je laat thuiskwam van een meeting, dus je niet in de mogelijkheid bent om samen te eten met je echtgenoot of echtgenote. Wel op die momenten kan je ervoor kiezen om gewoon nog een dessertje te bestellen en nog een gezellige avond in te gaan. Lekker samen op de bank met een dessertje napraten over je dag of je favoriete serie verder kijken.

Hoe kies je nu een goed restaurant dat ook dessertjes bezorgt?

Net zoals het kiezen van een film of serie, is het kiezen van een goed restaurant niet eenvoudig. Net om die reden heeft “Ik bestel horeca lokaal” al de restaurants in je buurt gebundeld die dessertjes bezorgen bij jou thuis. Via de website (ikbestelhorecalokaal.nl) kan je gemakkelijk desserts online bestellen. Je kan kiezen voor “Nagerechten” of heb je liever ijs, dan kies je gewoonweg voor “ijs”. Het gemakkelijke aan hun website is dat je ook gewoon je hoofdgerecht bij hen kan bestellen.

Waarom het leuk is om enkel een dessertje te bestellen

Als je bijvoorbeeld net een lange wandeling achter de rug hebt of een lange autorit naar huis van het restaurant waar je net bent gaan eten of een moeizame dag achter de rug hebt, kan je wel een opkikkertje gebruiken. Snel nog online een dessertje bestellen en gezellig opeten, kan je dag weer helemaal goedmaken. Uiteraard kan je ook als verrassing voor een gezinslid even snel een dessert bestellen. Stel je bijvoorbeeld voor dat het vandaag een superbelangrijke dag is voor je partner en je het helemaal vergeten was omwille van je hectische werkweek. Door een dessertje te bestellen, kan je je relatie misschien nog redden. Een dessertje met chocolade doet het altijd goed!

Hoe werkt “Ik bestel Horeca online”?

“ikbestelhorecalokaal.nl” is eigenlijk een website die werd ontworpen om de lokale horeca te ondersteunen. Ten gevolge van de coronacrisis hebben veel ondernemers in de horeca het moeilijk gehad, vandaar dat deze steun meer dan welkom was. Als je zelf een horeca-zaak uitbaat, kan je je ook eenvoudig en kosteloos aansluiten bij de website.  Bij online bestellen is het natuurlijk van groot belang dat je bestelling ten gepaste tijde geleverd kan worden, vandaar dat het lokale aspect hier een grote rol in speelt. De werking van de website is eigenlijk zeer eenvoudig. Je vult gewoon je adres, je kiest voor het type gerecht waarnaar je op zoek bent en de website gaat voor jou op zoek. De categorieën op de website zijn zeer uiteenlopend, je kan bijvoorbeeld kiezen voor de categorie poké bowls, Grieks, halal, ijs, burgers, drankjes, frisdrank, koffie to go, lunch, salades, Italiaans, ijs, nagerechten enzovoort. Online dessert bestellen is dan ook eenvoudiger dan ooit tevoren!  Uiteraard kan u ook lunch bestellen, stel je voor dat je nog eens van thuis werkt en totaal geen zin hebt om te koken op de middag, kan je gewoon je telefoon nemen en een bestelling plaatsen.