Taco gerechten bestellen

SUPPORT YOUR LOCALS!

Taco gerechten bestellen

Soms hebben we wel trek in iets lekkers. Een heerlijke taco komt nu wel goed van pas. Van Tacos de Cazuela tot Tacos de Camarones, van harde taco’s tot soft shell tacos. Heb je echter geen zin om uren in een restaurant te zitten of überhaupt om de deur uit te gaan? Geen nood! Daarom zorgt Ikbestelhorecalokaal.nl ervoor dat je je favoriete taco’s, zoals Tacos de Asador, Tacos de Cazo, Tacos sudados, Tacos al Pastor, Tacos de pescado en noem maar op, online kunt bestellen en het zelfs tot aan huis kunt laten bezorgen.

Verschillende soorten taco’s

Taco’s zijn vrijwel geliefd bij eenieder. Het doet heus geen kwaad om meerdere soorten taco’s uit te proberen, het blijft even heerlijk! Tegenwoordig bestaan er vele variatie vulling voor taco’s. Denk maar bijvoorbeeld aan taco met gehakt en gemengde sla of taco met zalm en een pittige salsa. Taco’s heb je in 2 soorten, namelijk de traditionele zachte taco’s (soft shell taco’s) en harde taco’s. De soft shell taco is klein van bouw, gevuld met je gewenste vlees en groenten en sauzen. De taco wordt gekookt of gestoomd tot het wat zacht wordt. De harde taco daarentegen heeft een harde taco schaal en is gemaakt van maïs. Maar het omhulsel verzacht wel na een bepaalde tijd nadat het gevuld is met vlees, groenten, kaas, sla en sauzen of salsa. Hier noemen we enkele Taco’s die je zeker moet uitproberen!

Taco’s die je moet uitproberen!
Taco al pastor
Deze taco bevat ananas en knapperig geroosterd varkensvlees ingesmeerd met tomatenpuree en dergelijke ingrediënten. Voor een extra touch een hot sauce erbij.
Taco de queso
Kaasvulling voor taco? Moet je zeker proberen. Deze taco bevat een kaasvulling met chili’s en peper en een salsa van tomaat en avocado.

Tacos de jamon
Deze overheerlijke taco heeft stukjes ham als vulling gemengd met tomaten, peper en cream cheese. Deze moet je wel direct zo warm opeten of zo niet weer even bakken aan beide kanten als de taco afgekoeld is. Heerlijk met wat salsa cruda erbij.

Het doel van ikbestelhorecalokaal.nl

Covid-19 heeft gezorgd dat er wereldwijd een crisis is ontstaan. Zo ook moesten onze horecaondernemers hun zaken sluiten en daardoor is er een hele achterstand ontstaan. Maar natuurlijk houdt niets ons tegen om onze business voort te zetten. Ikbestelhorecalokaal.nl support daarom onze locals om hun food business weer op pijl te brengen en ons natuurlijk te voorzien van bijzonder lekkere maaltijden, hapjes, dranken en zelfs desserts. Doordat de locals hun producten op deze website kunnen publiceren kan jij als klant gemakkelijk je gewenste lekkernij zoeken en bestellen. Je bestelling kun je vervolgens zelf afhalen, maar je kunt het ook thuis laten bezorgen. Zo help jij als klant de locals en de locals helpen jou! Als je op de website, ikbestelhorecalocaal.nl, gaat krijg je een heel overzicht van locals te zien waar jij je gewenste maaltijd kunt bestellen. Ook kun je zien welke andere wellicht nog onbekende locals er in jouw buurt zijn om je smaakpapillen uit te breiden. Het proces van online eten bestellen tot levering gaat heel vlot.