Kapsalon bestellen

SUPPORT YOUR LOCALS!

Kapsalon bestellen

Herken je het gevoel dat je soms geen zin hebt om te koken of geen nieuwe inspiratie hebt. Dan is het bestellen van eten altijd een goede oplossing. Steeds meer mensen bestellen eten en het wordt dus steeds populairder. Je hebt verschillende platformen waar je eten op kunt bestellen uit je regio. Vaak kun je kiezen uit het laten thuisbezorgen van eten of het zelf afhalen bij het restaurant waar je het bestelt. We kiezen vaak veilige en bekende dingen als het gaat om eten. De meeste mensen kiezen een gerecht wat ze al vaker op hebben, omdat ze dan zeker weten dat het lekker is. Maar het is juist ook leuk om vaker wat nieuws te proberen. Door nieuwe gerechten te proberen ontdek je ook nieuwe smaken en kun je weer inspiratie opdoen voor nieuwe gerechten.

Kapsalon

Bijna iedereen kent het wel, de Kapsalon. Het is de laatste jaren een razend populair gerecht geworden in Nederland. Een Kapsalon is een gerecht dat bestaat uit friet, shoarma en wordt afgedekt met kaas. Vervolgens gaat het even in de gril zodat alles warm kan worden en de kaas kan smelten. Daarna gaat er nog een salade overheen. De Kapsalon wordt meestal geserveerd met sambal en knoflooksaus eroverheen. Als je niet zo van shoarma houdt kun je een Kapsalon vaak ook met kebab, kip, döner of gyros krijgen. Er zijn dus vele verschillen tussen de Kapsalons. Je zou het wellicht niet verwachten, maar de Kapsalon is in 2003 ontstaan in Rotterdam. De eigenaar van een kapperszaak ging toen naar een shoarmazaak een eindje verderop. Hij liet daar een lunchschotel samenstellen met al zijn favoriete ingrediënten. Dit werd een regelmatige bestelling en het kreeg al snel de naam ‘Kapsalon’, omdat de eigenaar van een kapsalon (kapperszaak) dit gerecht vaak bestelde. Ben je benieuwd naar dit gerecht? Dan kun je een Kapsalon bestellen of een Kapsalon laten bezorgen op de site Ikbestelhorecalokaal.nl. Op deze site vind je verschillende restaurants uit jouw regio.

Hoe werkt Ikbestelhorecalokaal.nl?

Ikbestelhorecalokaal.nl helpt lokale horecaondernemers om hun eigen klantenbestand op te bouwen en zorgen ervoor dat deze ondernemers zonder advertentiekosten en zonder commissiekosten over bestellingen lid kunnen zijn van de webshop. De lokale horeca wordt dus geholpen en jij kunt je eten bestellen, een win-win situatie dus. Ikbestelhorecalokaal.nl is dus zelf geen restaurant, maar het is een platvorm voor restaurants. Door dit platvorm kun je snel een restaurant in de buurt vinden dat je aanspreekt. Als je een restaurant op het platform hebt gevonden waar je iets wilt bestellen, word je doorverwezen naar de website van het restaurant zelf. De betaling zal dus ook direct via de website van het restaurant zelf gebeuren. Door hier je eten te bestellen steun je ook meteen de horeca bij jou in de buurt en dat is natuurlijk erg belangrijk en goed om te doen, vooral na de situatie van het afgelopen jaar is het goed om de horeca extra te steunen!