SUPPORT YOUR LOCALS!

De meest populaire burgers van Burger King

21 september 2023

Burger King is een van ‘s werelds bekendste fastfoodketens, en staat bekend om zijn sappige hamburgers en vurige smaken. Maar welke van hun burgers zijn nu eigenlijk het meest populair? In dit artikel onthullen we de meest geliefde burgers van deze fastfoodgigant. En na het lezen van dit artikel ga jij binnenkort misschien wel werken bij de Burger King bij jou in de buurt. Wil jij graag weten wat andere mensen nu de lekkerste burgers vinden? Lees dan even verder!

Whopper

De Whopper is de bekendste burger bij Burger King, en dat zeggen ook alle mensen die Werken bij EG. Deze burger bestaat uit een gegrilde runder hamburger met sla, tomaat, augurken, ui, mayonaise en ketchup, geserveerd op een zacht sesambroodje. Elke hap is een smaakexplosie die veel mensen over de hele wereld waardeerden. Wat de Whopper zo bijzonder maakt, is de goede kwaliteit van het vlees. Burger King staat erom bekend geen concessies te doen aan de kwaliteit van hun vlees, en dat proef je in de Whopper. De hamburger wordt op een open vlam gegrild, wat hem die kenmerkende geroosterde smaak geeft. Je kunt er ook bacon aan toevoegen of de Whopper Junior proberen, die iets kleiner is.

Big King

Voor degenen die van flink grote en voldoening gevende burgers houden, is de Big King zeker het proberen waard. Deze burger lijkt op een identieke tweeling van de Whopper, maar dan twee keer zo groot. Het bevat niet één, maar twee sappige rundvlees patties, gesmolten kaas, knapperige sla, augurken, uien en die overheerlijke Big King-saus, allemaal tussen twee zachte broodjes. De Big King is speciaal bedoeld voor de grote eters onder ons.

Long chicken

Voor mensen die geen fan zijn van rundvlees, heeft Burger King ook lekkere kip opties. Een van de favorieten onder kip liefhebbers is de Long Chicken. Deze burger bestaat uit een flinke portie malse, gepaneerde kipfilet, knapperige sla, mayonaise en ketchup, allemaal geserveerd op een langwerpig broodje. De kip is perfect gebakken, met sappig vlees aan de binnenkant en een krokante korst aan de buitenkant, waardoor elke hap een smaakvolle ervaring is. Houd je meer van pitting? Probeer dan eens de Long Chicken Spicy voor een wat scherpere smaak!

Veggie king

Voor vegetariërs heeft Burger King de smakelijke Veggie King in petto. Deze burger is gemaakt met een plantaardige patty die qua smaak en textuur verrassend dicht bij echt vlees komt. Het wordt geserveerd met sla, tomaten, augurken, uien, mayonaise en ketchup op een zacht broodje. De Veggie King is een uitstekende keuze voor diegenen die willen genieten van de smaak van een Burger King-burger zonder vlees te eten, en het benadrukt de toewijding van Burger King aan diversiteit in hun menu. Welke burger is jouw favoriet? En lijkt burgers maken jouw misschien wel leuk om te doen als werk? Weet dan dat er genoeg vacatures zijn bij fastfoodketens als Burger King. Maak er gewoon je werk van!