SUPPORT YOUR LOCALS!

Gezond eten bestellen bij de lokale ondernemer

21 december 2021

Het online bestellen van eten bij een lokale ondernemer is natuurlijk gemakkelijk én goed voor de lokale ondernemer. Het is alleen erg verleidelijk om nog net wat te veel te bestellen of om te kiezen voor een ongezond gerecht. Dit is vooral vervelend als je bezig bent met je gezondheid. Niet getreurd, wij hebben een aantal tips gevonden hoe je ervoor zorgt dat dit toch gezond kan. Gezond uit eten, maar dan gewoon thuis. Lees snel verder!

 

Bekijk meerdere opties

Je kunt natuurlijk direct bij je favoriete restaurant bestellen. Gemakkelijk, maar dit wil niet zeggen dat het meteen de beste keuze is. Je kunt namelijk ook eens bij andere restaurants kijken wat zij op het menu hebben staan. Dit kunnen zomaar eens gezondere gerechten zijn, die je wellicht nog nooit hebt gehad. Kun je meteen eens wat nieuwe gerechten proberen en je culinaire ervaring weer een beetje uitbreiden.

 

Bestel niet teveel

Dit klinkt heel logisch, maar toch is dit een heel gemakkelijke tip die vaak wordt vergeten. Het is namelijk erg gemakkelijk om teveel eten te bestellen. Je wilt immers toch een beetje genieten als je bij een restaurant besteld. Dat is volledig begrijpelijk, maar natuurlijk wel een grote valkuil. Als je van te voren al bepaald om het bij één gerecht te houden of enkel kleine porties te nemen, kun je al snel voorkomen dat je veel teveel eet.

 

Leuk weetje: Deze tips hebben wij gevonden op een interessante website over voeding, fitness, gezondheid en afvallen. Als je nog meer over je gezondheid wilt weten, kun je daar zeker eens een kijkje nemen.

Denk twee keer na over je toetje

Een toetje is zeker lekker en op zijn tijd heb je dit ook wel verdiend. Het is alleen jammer dat toetjes vaak enorm veel suiker bevatten. Zoveel suiker, dat een toetje al snel 500 calorieën kan bevatten. Dit tikt natuurlijk wel heel snel aan en al helemaal als je juist wat gezonder wilt eten. Kies je toetje dus altijd verstandig of sla het helemaal over.

Vers fruit is bijvoorbeeld een goede optie voor een toetje. Helaas hebben niet alle lokale ondernemers dit op hun menu staan. Je kunt in dat geval altijd nog zelf wat fruit nemen of je keuze laten vallen op een lekkere kop thee. Genoeg keuze in ieder geval.

En nu lekker bestellen

Nu is het tijd om te bestellen en vooral om te genieten. Op Ikbestelhorecalokaal.nl kun je eenvoudig restaurants bij jou in de buurt vinden. Typ je adres in en ga op zoek naar lokale ondernemers die zijn aangesloten. Zo kun je eenvoudig en snel heerlijke gerechten bestellen en comfortabel in je eigen huis opeten.

Bestel bijvoorbeeld lekker samen met vrienden of familie en geniet!