SUPPORT YOUR LOCALS!

Handige apparatuur voor in de horeca: dit mag echt niet ontbreken!

17 september 2021

Als u in de horeca werkt dan weet u vast wel dat handige apparatuur niet kan en mag ontbreken. Maar wélke apparatuur mag er nu precies niet ontbreken? In de keuken kun je bijvoorbeeld denken aan een horeca pizza oven. In een pizzeria of een restaurant keuken waar pizza’s worden gebakken is deze gewoon onmisbaar om te hebben. Er bestaan twee typen van een horeca pizza oven, te weten een gas pizza oven en een elektrische pizza oven die u kunt bestellen voor uw horecaonderneming. De keuze tussen deze twee, is natuurlijk geheel afhankelijk van uw eigen voorkeur, behoeften en de opties die u hebt binnen uw horeca keuken. Echter kiezen de meeste ondernemers voor een elektrische horeca pizza oven.

Professionele koelkast voor de horeca

Daarnaast is een professionele, roestvrijstalen (ook wel RVS) koelkast voor de horeca onontbeerlijk in uw horecakeuken. U moet immers uw etenswaren gekoeld kunnen bewaren en daarvoor heeft u een professionele koelkast voor de horeca nodig! Deze bestaan er in verschillende vormen en afmetingen. Zoals een koelkast met een RVS deur of een koelkast met een glazen deur. De horeca koelkasten en koelingen kunt u zelfs energiezuinig en CFK-vrij aanschaffen. Daarbij zijn er zowel 1- als 2-deurs horeca koelkasten. U kunt ook kiezen voor een grotere koelkast voor de horeca, die beschikt over een grotere opslagcapaciteit. Deze hebben de volgende opslagcapaciteiten: 700 liter, 1200 liter en 1400 liter. Er worden koelingen en koelkasten geleverd in diverse merken, zoals Polar en Diamond.

Tips voor goede apparatuur in de horeca

Tegenwoordig kunt u als horecaondernemer alles op internet vinden. Waarom begint u simpelweg dus niet de zoektocht naar goede apparatuur op het world wide web? Er zijn ontelbare artikelen op het web te vinden. Niet alleen van webshops en groothandels zelf, maar ook van ervaren koks en andere horecaondernemers. Hier valt veel kennis in op te doen. Ervaringen van andere ondernemers met de verschillende merken of specifieke apparaten, kunnen u hele nuttige informatie opleveren. Door je hierin te verdiepen kunt u beginnersfouten voorkomen. Dat is te allen tijde waardevol.

Een tweede tip is om al uw horeca apparatuur aan te schaffen bij één expliciete horeca groothandel. Op die manier maakt u uw begin als horecaondernemer niet alleen gemakkelijker, ook goedkoper.