SUPPORT YOUR LOCALS!

High tea bestellen voor afhalen: hoe werkt dat?

21 oktober 2022

Wanneer je normaalgesproken gaat high tea’en, dan is het logisch dat je dit op locatie doet. Toch kan het ook heel goed zijn dat jullie liever iets laten bezorgen of afhalen en heerlijk thuis genieten van een heerlijke high tea. Waar dit tot enkele jaren geleden een flinke uitdaging bleek, is het laten bezorgen of afhalen van alles wat maar te maken heeft met eten, natuurlijk geen enkel probleem meer. Maar hoe werkt dat nu eigenlijk, zo’n high tea bestellen om af te halen?

Het aantal personen

Heeft het jullie voorkeur om lekker thuis met elkaar aan de keukentafel te genieten van een heerlijke high tea, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Voordat je uiteindelijk een bestelling plaatsen bij één van de vele high tea locaties in Eindhoven, is het eerst goed te weten met hoeveel mensen jullie nu eigenlijk zijn. Je wilt natuurlijk niet dat je tekort komt. Nadat je het aantal personen weet, is het tijd om te bepalen waar jullie willen bestellen.

Wel of geen thee?

Kies je voor het afhalen van een high tea, dan is het niet praktisch dat je daadwerkelijk hete thee mee krijgt. Je kunt immers ook zelf wel water koken. Wel is het goed om te vragen naar de theezakjes, zodat jullie alle bijbehorende theesoorten thuis wel kunnen proeven. Vervolgens is het de bedoeling dat je de bestelling plaatst, zodat de op de dag zelf kan worden afgehaald. Houd er wel rekening mee dat het bestellen van een high tea natuurlijk niet zo is als het bestellen van een pizza. Het kan dus heel goed zijn dat je een paar dagen van te voren moet bestellen.

Toch op locatie

Vind je thuis toch een hoop gedoe? Dan kun je natuurlijk ook gewoon kiezen voor een high tea in de buurt. Wanneer jullie dan klaar zijn, kunnen jullie er alsnog voor kiezen om bij iemand thuis nog even gezellig wat te drinken en de gezellige middag verder te bespreken.