SUPPORT YOUR LOCALS!

Inspiratie voor een kerstpakket dat de ander gelukkig zal maken! Inspiratie nodig?

26 oktober 2022

Over een paar maanden is het alweer zover; Kerst staat dan weer voor de deur. Een tijd van gezelligheid, vreugde en lekker veel eten! Op wat voor manier je dan ook Kerst viert en waar je ook maar in gelooft: Deze feestdagen brengt iedereen samen. Naast gezamenlijk lunchen en dineren staat deze dag natuurlijk in het thema van aan de ander denken. Daarom is hier een blog die jou op geweldige ideeën voor luxe kerstpakketten om hem of haar dolgelukkig te maken met een kerstcadeau. Lees hier verder voor inspiratie.

Gereedschapspakket Deluxe

Dit gevarieerde pakket kan bestaan uit noten, chocolade en een flinke fles Tripel bier (0,75L). Stel dat jouw vader nou echt geen (speciaal)bierdrinker is, kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om hem te verrassen met een fles rosé/wit of rood. Als kers op de taart is het uiteraard een leuk idee om iets liefs te schrijven op een briefje om je gebaar te personaliseren. Dit kun namelijk doen bij het pakket van je keuze.

Gold pakket

De echte blikvanger die eruit springt vergeleken de andere pakketten. Door de gouden gloed van de doos en de fles in het licht geeft dit cadeau een exclusieve en unieke vibe. Daarbij wordt het cadeau heel feestelijk en kerstelijk ingepakt en versierd. Het gold pakket bestaat uit een mix van verschillende noten, bonbons en prosecco. Een geweldig pakket als aanvulling voor jouw fancy feestje!

Kerstpakket – Le casse noix

Een cadeau dat een echte indruk achterlaat op het moment dat je het ontvangt. Een combinatie van de authentieke verpakking en de luxeproducten zorgt voor een leuk en origineel cadeau die de ander niet snel zal vergeten. De luxeproducten bestaan uit melanges, premium crackers en een kleine fles wijn.

Kerstpakket – Tapasplank

Een mix van verschillende noten en een verrukkelijke fles wijn voor de echte Bourgondiërs onder ons. Ook heb je de mogelijkheid om dit plankje te personaliseren door er een leuk kaartje aan toe te voegen voor de ontvanger. Veel verschillende hapjes en smaken maakt een tapasplank voor iedereen een topcadeau!

Kerstpakket – le casse noix royale

Het kerstpakket met een behoorlijk uiteenlopende inhoud bestaand uit melanges, honey salted nuts, sour creamcrackers, grisisini, een lekkere mosterddip en om het af te sluiten een speciaalbier van hoge kwaliteit. Deze samenstelling van producten is uniek, nieuw en boven alles overheerlijk!

Kerstpakket – explosion of taste

De naam zegt het al: werkelijk een explosie van allerlei smaken. Zelf kun je kiezen uit een sap, wijn of bier. Van noten naar bonbons en van bonbons naar ambachtelijke pindarotsen waar je je vingers bij zult aflikken. Voor de rest kun je de plank waar deze producten op geleverd worden hergebruiken als dienblad of een tafeltje voor kaarsen.

Welk pakket je ook maar kiest: Tres Bien zorgt voor een geweldige inhoud met een feestelijke verpakking die de ander gelukkig zal maken. Voor iedereen zit er wel iets lekkers tussen, dus wacht niet langer en verras jouw geliefde!