SUPPORT YOUR LOCALS!

Lunch laten bezorgen: tips en tricks

24 augustus 2022

Lunch jij ook regelmatig met je collega’s op kantoor? Dan is de kans vrij groot dat jullie wekelijks een vaste dag hebben waarop dit gebeurt. Waar dit bij de één woensdag is, zien we dat bij de meeste bedrijven de vrijdag als inluiding van het weekend een populaire dag is. Ondanks het feit dat er tal van mogelijkheden zijn om een lunch te bestellen en natuurlijk te laten bezorgen, zijn er een aantal tips die je hierbij kunnen helpen. De kans dat je anders misgrijpt of je lunch zelf moet ophalen is dan namelijk vrij groot. Hoe je dit kunt voorkomen, dat vertellen we je hier.

Zorg dat je op tijd besteld

Wanneer jullie met je collega’s iedere week op dezelfde dag broodjes of iets anders te lunchen bestellen, dan is het goed om dit standaard op een vast tijdstip te doen. Aangezien de meeste bedrijven rond hetzelfde tijdstip gaan lunchen, is het aannemelijk dat ze ook allemaal wat bestellen. Dus willen jij en je collega’s een lunch bestellen in Gronsveld? Dan is het zaak dit tijdig door te geven. Bij voorkeur vroeg in de ochtend, zodat de broodjeszaak tijd genoeg heeft om ervoor te kunnen zorgen dat alles tijdig klaar is en natuurlijk ook op het gewenste tijdstip kan worden bezorgd.

Bepaal van te voren waar je gaat bestellen

Om discussie te voorkomen, is het verstandig om van te voren vast te stellen waar jullie gaan bestellen. Dit kun je heel gemakkelijk doen door een lijstje te maken met alle favoriete zaken en deze iedere week te rouleren. Zo ontstaat er nooit geen discussie over waar er besteld gaat worden en weet ook direct iedereen wat de mogelijkheden zijn. Op deze manier wordt een lekkere lunch laten bezorgen een stuk makkelijker en hoeven jij en je collega’s alleen nog maar te zorgen dat de bestelling juist en tijdig geplaatst wordt.