SUPPORT YOUR LOCALS!

NEOSURF

30 september 2021

Misschien heb je er wel eens van gehoord en wil je weten: Neosurf, wat is het? Neosurf is een eenvoudige en veilige manier om online te betalen en games te spelen met contant geld. Naast Paysafecard en CASHlib biedt Neosurf ook een manier om gemakkelijk en veilig contant te betalen zonder uw persoonlijke gegevens prijs te geven. Wil je toch een paysafecard kopen? Dat gaat ook gemakkelijk.

Neosurf richt zich met name op Afrikaanse landen, maar is ook verkrijgbaar en uit te geven in Europese landen en Nieuw-Zeeland. Steeds meer mensen van over de hele wereld kiezen dan ook om online te betalen met Neosurf tegoedbonnen. Het kopen en gebruiken van Neosurf tegoedbonnen is eenvoudig en gemakkelijk. Je hoeft je niet te registreren of persoonlijke informatie te verstrekken en je Neosurf tegoedbon is onmiddellijk klaar voor gebruik. Bovendien verdien je bij iedere aankoop Neomiles.

Hoe werkt Neosurf?

Met Neosurf kunt u eenvoudig online betalen zonder dat u uw creditcard of andere persoonlijke gegevens hoeft te verstrekken. Neosurf-vouchers koop je eenvoudig bij verkooppunten zoals kiosken of online verkooppunten. Met Neosurf kun je je geld wisselen in een Neosurf-pincode, die op de voucher staat. Met dit wachtwoord kunt u bij duizenden verkooppunten online betalen.

Waar kun je een Neosurf kaart kopen?

Je vraagt je misschien af, waar kan ik een Neosurf kopen? Neosurf kun je in meerdere verkooppunten verkrijgen. Zoals onder andere buurtwinkels, supermarkten, benzinestations, krantenkiosken, tabakswinkels, kiosken en internetcafés.

Ga naar het dichtstbijzijnde verkooppunt. Om erachter te komen welke winkel voor jou het meest dichtbij is, ga je naar www.neosurf.com/nl_NL/application/findcard.

Vraag om een Neosurf voucher in de waarde waarin jij een voucher zoekt. Je kunt deze voucher contact afrekenen. Vervolgens ontvang je een bon met een 10-cijferige Neosurf tegoedbon-code. Deze tegoedbon code moet je goed bewaren, die ga je namelijk gebruiken om online te betalen. Dus, wat zijn Neosurf coupons? Dat is de voucher waar je code op staat en waarmee je online bij duizenden punten terecht kunt.

Gebruik de pincode om online te betalen op meer dan duizend websites die Neosurf accepteren.