SUPPORT YOUR LOCALS!

Waarom werken bij KFC het waard is

26 april 2022

Werken in een gezellig team, bij een BBL erkend leerbedrijf, bij een baan met doorgroeimogelijkheden en met flexibele werktijden. Het klinkt voor veel mensen als een droom. Toch verwacht niet iedereen dat dit bij een bedrijf als KFC allemaal mogelijk is. Werken bij KFC is vaak erg leuk als bijbaan en kan ook de volgende stap zijn in jouw carrière als jij op zoek bent naar een bedrijf waarbij jij veel kansen krijgt om door te groeien binnen de arbeidsmarkt. Daarnaast kun je zelfs stagelopen bij KFC. Een unieke ervaring die niet veel mensen hebben. Kortom, er zijn veel vacatures bij de KFC. In dit artikel leggen wij je uit waarom werken bij KFC het waard is en wat alle voordelen zijn.

De kansen bij KFC

Als je op zoek gaat naar vacatures bij de KFC kom je er al snel achter dat er veel kansen zijn binnen het bedrijf. Misschien ben je wel een beginnende kok en wil jij jouw cv uitbreiden met werkervaring? Of je bent klaar voor de volgende stap en wilt wel als restaurant manager aan de slag. Als die stap nog net iets te hoog is, kun je ook aan het werk als shiftleader. Daarnaast kun je ook altijd bij KFC terecht als je op zoek bent naar een leuke bijbaan waarbij je veel vrijheid hebt en van flexibele werktijden kunt genieten. Zo kun je vaak samen met vrienden bij dezelfde locatie aan de slag, wat het werk een stuk leuker en gezelliger maakt.

De voordelen van werken bij KFC

Een van de grootste voordelen van werken bij KFC is dat je terecht kunt bij veel locaties in Nederland. KFC heeft namelijk door heel Nederland locaties geopend, waardoor er eigenlijk altijd wel een locatie in de buurt is waar jij aan het werk kunt. Zo kun je bijvoorbeeld terecht in Maastricht, Amsterdam of Assen. Een ander voordeel van werken bij KFC is dat je er ook aan het werk kunt als je niet veel affiniteit hebt met de fastfood industrie. Zo kan het zijn dat jij je misschien wel graag bezighoudt met de salarisadministratie. Ook bij KFC is een correcte salarisverwerking enorm belangrijk. Nog een voordeel is dat je bij KFC kunt kiezen voor verschillende trainingen en opleidingen. Dit is voor KFC namelijk heel belangrijk, waardoor hier goed in geïnvesteerd wordt. Hierdoor kan het zomaar zijn dat jij de functie van manager krijgt en op de hoogte wordt gehouden van alle ins en outs. Enorm handig als je later door wilt groeien naar een hogere functie.

Wat KFC jou kan bieden

Wat voor baan je bij KFC ook hebt, je krijgt altijd een marktconform salaris die past bij jouw functie. Daarnaast kun je ook kortingen krijgen op verzekeringen, zoals bijvoorbeeld jouw voertuigenverzekering of ziektekostenverzekering. Je krijgt daarnaast ook vrijwel altijd een reiskostenvergoeding als je langer moet reizen. Ook vakantiedagen zitten bij het contract inbegrepen.